Body treatment / Onze ZeNNsatie

 90 min:  € 120,-
120 min: € 145,-

De lichaamspakkingen van [Comfort Zone] geven je hele lichaam een opkikker. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor je lichaam. Ze geven nieuwe energie en verstevigen je huid. Lichaamspakkingen werken effectief en geven direct voelbaar resultaat. Afvalstoffen worden afgedreven en mineralen worden aan je huid toegevoegd.

Scrub
Als eerste reinigen we je huid met een scrub. Deze scrub zorgt direct voor een geëgaliseerde, zachte en stralende huid en vergemakkelijkt de opname van hierop volgende producten en actieve ingrediënten. Zo verwijderen we onzuiverheden en overtollige huidcellen. Dit stimuleert tevens de doorbloeding van je huid en van je spieren.

Pakking
Vervolgens krijg je een lichaamsmasker. Dit masker werkt versoepelend en anti-oxiderend. Het resultaat is een gevoede en elastische huid, het verbeterd striae, regenereert weefsel en zorgt voor bescherming en behoud van de huidelasticiteit. Het lichaam wordt omwikkeld met een laag plastic folie.

Massage
Nadat de pakking is verwijderd met warme kompressen krijg je een heerlijke ontspannende massage met een massagecrème om de vetverbranding te stimuleren.

Boek nu
DSC_8060