Body treatment / Onze ZeNNsatie

 90 min:  € 120,-
120 min: € 145,-

Lichaamspakkingen geven je hele lichaam een opkikker. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor je lichaam. Ze geven nieuwe energie en verstevigen je huid. Lichaamspakkingen werken effectief en geven direct voelbaar resultaat. Afvalstoffen worden afgedreven en mineralen worden aan je huid toegevoegd.

Scrub
Als eerste reinigen we je huid met een scrub. Deze scrub is een unieke mix van fruitpoeders, specerijen, essentiële oliën en plantaardige oliën voor een optimale revitalisering en energiegevende werking van het lichaam. Zo verwijderen we onzuiverheden en overtollige huidcellen. Dit stimuleert tevens de doorbloeding van je huid en van je spieren.

Pakking
Vervolgens krijg je een lichaamspakking. We hebben pakkingen met reinigende en verhelderende eigenschappen die je heerlijk tot rust brengen. Of pakkingen speciaal ter versteviging van de huid. Deze zijn tevens voedend, hydraterend en geven de contouren van het lichaam een strakkere vorm. Het lichaam wordt omwikkeld met een laag plastic folie.

Massage
Nadat de pakking is verwijderd met warme kompressen krijg je een heerlijke ontspannende massage met een 100% natuurlijke, ontspannende en verzorgende balsem voor de huid en geest. Een mix van plantaardige oliën, boter en wassen die de huid voeden en de massage vergemakkelijken. Een mix van essentiële oliën, speciaal geselecteerd om de ontspannende en heilzame werking op huid en geest. Het ontspant, kalmeert en deze balsem creëert een optimale ademhaling.
Dit product is vrij van parabenen.

DSC_8060