Bindweefselmassage / benen

30 min: € 49,50
60 min: € 72,50
Heb jij last van putjes (cellulitis) en/of een verslapte huid? En zoek je naar een massage gericht op het herstelvermogen van de huid? Dan is een bindweefselmassage zeker wat voor jou! Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert, met als resultaat een stevigere huid, een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Doordat de bindweefselmassage de stofwisseling van de huid versnelt zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een verjongend effect en een betere huidconditie! Je werkt toe naar het letterlijk “goed in je vel zitten”.

Voor deze massage worden 3 technieken gebruikt: een ‘droge’ bindweefselmassage, daarna technieken met olie en als laatste ‘cupping’.

Bindweefselmassage / gezicht

30 min: € 49,50

Een bindweefselmassage voor het gezicht heeft als doel uw huid weer te laten stralen. Door middel van knedende en rollende massagebewegingen wordt de collageenproductie van de huid gestimuleerd. Het beste resultaat wordt behaald door 3 weken achter elkaar eenmaal per week een behandeling van 30 minuten in te plannen. Daarna wordt een pauze van 4 weken geadviseerd waarna nog eenzelfde periode volgt van 3 weken eenmaal per week van 30 minuten. Hierdoor zal het resultaat optimaal blijven!
Boek nu
DSC_8060