Het team van ZeNNsation.. 

Noëlle is masseuse en eigenaresse van ZeNNsation.

Na het behalen van haar professionele opleiding heeft zij vele cursussen gedaan, zodat zij jou met diverse technieken de beste behandeling kan geven.
De liefde voor het vak voel je in de massage!

Debby Stijntjes Bewerkt Debby is masseuse.

Door haar Indische roots heeft ze het masseren met de paplepel ingegoten gekregen. Zowel een massage ter ontspanning alsmede de stevigere “pitjit”. Ze heeft diverse cursussen gevolgd waaronder magnetiseren en blijft in ontwikkeling om er een echt “ZeNN”-moment van te maken.

Marleen is masseuse.

Marleen is een gediplomeerde sport-masseuse met veel ervaring. Vakkundig in sportverzorging en massages maar ook kan zij jou begeleiding van de algehele vitaliteit aanbieden, gericht op een gezond herstel en prestatie verbetering.
Van blessure naar pijnvrij sporten en bewegen; blessure preventie.

Sandra is schoonheidsspecialiste en visagiste.

Naast gediplomeerd all round schoonheidsspecialiste is Sandra ook visagiste en is zij gespecialiseerd in Permanente make up en microneedling. Zij heeft al ruim 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Sandra heeft een ware passie voor schoonheid in de breedste zin van het woord, huidverbetering in combinatie met ultieme ontspanning is dan ook haar kracht.

Marleen is pedicure.

Na vele jaren gewerkt te hebben in de gezondheidszorg heeft Marleen ervoor gekozen een  opleiding tot pedicure te gaan volgen. Dit werk doet zij nu met veel plezier. U kunt bij haar terecht voor de verzorging van uw voeten maar ook de behandeling van hinderlijke of pijnlijke voetklachten.