Het team van ZeNNsation.. 

Noëlle is masseuse en eigenaresse van ZeNNsation.

Noëlle is een gediplomeerde wellness masseuse. Na het afronden van haar professionele opleiding heeft zij vele aanvullende cursussen gedaan, zodat zij jou met diverse technieken de beste behandeling kan geven. De liefde voor het vak voel je in de massage!

Debby Stijntjes Bewerkt Debby is masseuse.

Door haar Indische roots heeft ze het masseren met de paplepel ingegoten gekregen. Zowel een massage ter ontspanning alsmede de stevigere “pitjit”. Ze heeft diverse cursussen gevolgd waaronder magnetiseren en blijft in ontwikkeling om er een echt “ZeNN”-moment van te maken.

Marleen is masseuse.

Marleen is een gediplomeerde sport-masseuse met veel ervaring. Vakkundig in sportverzorging en massages maar ook kan zij jou begeleiding van de algehele vitaliteit aanbieden, gericht op een gezond herstel en prestatie verbetering.
Van blessure naar pijnvrij sporten en bewegen; blessure preventie.

Sandra is schoonheidsspecialiste en visagiste.

Naast gediplomeerd all round schoonheidsspecialiste is Sandra ook visagiste en is zij gespecialiseerd in Permanente make up en microneedling. Zij heeft al ruim 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Sandra heeft een ware passie voor schoonheid in de breedste zin van het woord, huidverbetering in combinatie met ultieme ontspanning is dan ook haar kracht.


Marike van den Boom1 (3)
Marike is masseuse.

Marike is ooit als bijbaantje begonnen als masseuse waarbij zij erachter kwam dat het vak erg goed aansloot bij haar als persoon. Sinds een aantal jaren heeft zij ervoor gekozen om als zelfstandige aan de slag te gaan. Inmiddels heeft zij ervaring met voetreflexmassages, baby- en kinder reflexologie, diverse lichaamsmassages, hoofd- en gezichtsmassages.