Het team van ZeNNsation.. 

Noëlle is masseuse en eigenaresse van ZeNNsation.

Na de opleiding heeft zij vele cursussen gedaan, zodat zij jou met diverse technieken de beste behandeling kan geven.
De liefde voor het vak voel je in de massage!

Eveline is masseuse.

Tijdens haar reis in Azië in 2012 en 2013 heeft Eveline een passie ontwikkeld voor yoga en massage. Na het behalen van de juiste papieren is zij in maart 2018 volledig geswitcht van accountancy naar masseuse en yogadocente. Het is haar missie en passie om rust, liefde, energie en verbinding te bieden in deze hectische en gehaaste wereld.

Marleen is masseuse.

Marleen is een gediplomeerde sport-masseuse met veel ervaring. Vakkundig in sportverzorging en massages maar ook kan zij jou begeleiding van de algehele vitaliteit aanbieden, gericht op een gezond herstel en prestatie verbetering.
Van blessure naar pijnvrij sporten en bewegen; blessure preventie.

Sandra is schoonheidsspecialiste en visagiste.

Naast gediplomeerd all round schoonheidsspecialiste is Sandra ook visagiste en is zij gespecialiseerd in Permanente make up en microneedling. Zij heeft al ruim 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Sandra heeft een ware passie voor schoonheid in de breedste zin van het woord, huidverbetering in combinatie met ultieme ontspanning is dan ook haar kracht.

Marleen is pedicure.

Na vele jaren gewerkt te hebben in de gezondheidszorg heeft Marleen ervoor gekozen een  opleiding tot pedicure te gaan volgen. Dit werk doet zij nu met veel plezier. U kunt bij haar terecht voor de verzorging van uw voeten maar ook de behandeling van hinderlijke of pijnlijke voetklachten.