Epileren wenkbrauwen

15 min: € 12,-

Epileren is een ontharingsmethode waarbij je lichaamshaar met haarwortel en al verwijdert.
Dit in tegenstelling tot veel andere ontharingsmethodes (scheren, ontharingscrème e.d.), waarbij je alleen het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijdert. Kortom: epileren is een grondige methode voor lichaamsontharing.

Wat zijn de voordelen van epileren?
Epileren brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

Haartjes blijven langer weg bij epileren
Het belangrijkste voordeel van epileren ten opzichte van scheren, is dat de haartjes bij epileren veel langer wegblijven. Dit komt omdat je de haartjes met wortel en al verwijdert, terwijl je bij scheren slechts het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijdert. Zodoende blijven haartjes nadat je ze geëpileerd hebt minimaal zo’n 3 weken weg, terwijl je bij scheren vaak na een dag alweer stoppels hebt. Door te epileren hoef je dus minder vaak je lichaamshaar te onderhouden.

Geen stoppels door epileren
Een ander voordeel van epileren is dat haartjes niet als harde stoppels teruggroeien, maar juist als zachtere haartjes. Epileren geeft dus vaak een langdurig(er) glad resultaat.

Verven wenkbrauwen

15 min: € 12,50

Het verven van je wenkbrauwen maakt ze beter zichtbaar en geeft je gezicht meer expressie. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar.

Verven wimpers

15 min: € 12,50

Het verven van je wimpers zorgt voor een intensere blik zonder dat je make-up hoeft te gebruiken. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar.

Verven wimpers en wenkbrauwen

20 min: € 22,50

Het verven van je wimpers en wenkbrauwen maakt ze beter zichtbaar, zorgt voor een intensere blik en geeft je gezicht meer expressie. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar.