Permanente Make-Up

U kunt altijd een gratis intake aanvragen voor de PMU.

Wenkbrauwen

Hairstroke:
Schaduwtechniek:
Combinatie hairstroke en schaduwtechniek:
Nabehandeling/ opfrissen wenkbrauwen:
1 u 30 min:
1 u 30 min:
1 u 30 min:
€ 230,-
€ 230,-
€ 325,-
€ 95,-
De hairstroke-techniek is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Met een naald worden er flinterdunne haartjes op de huid getekend. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Je krijgt hiermee langere, vollere of bredere wenkbrauwen, maar ook als je door ziekte of van nature bijna of helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebt, kan er door middel van deze methode compleet nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd.

Bij de schaduwtechniek wordt de gehele wenkbrauwvorm ingekleurd. Je wenkbrauwen zullen zo een stuk voller lijken.

Permanente make-up bestaat uit pigment dat, net als bij een tatoeage, onderhuids wordt aangebracht. Echter wordt PMU minder diep in de huid aangebracht waardoor het resultaat semi permanent is, het pigment vervaagt langzaam. Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes op de plaats van de behandeling, vergelijkbaar met een schaafwondje. Het herstel duurt ongeveer 4 tot 9 dagen. De kleur van het pigment zal veranderen in de weken na de behandeling, daarom vindt er na 4 tot 6 weken een nabehandeling plaats.

Eyeliner

Onder:
Boven incl. wimperrand:
Boven large incl. winperrand:
Boven en onder:
1 u:
1 u 30 min:
1 u 30 min:
2 u:
€ 150,-
€ 185,-
€ 225,-
€ 300,-
Permanente make-up bestaat uit pigment dat, net als bij een tatoeage, onderhuids wordt aangebracht. Echter wordt PMU minder diep in de huid aangebracht waardoor het resultaat semipermanent is, het pigment vervaagt langzaam. Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes op de plaats van de behandeling, vergelijkbaar met een schaafwondje. Het herstel duurt ongeveer 4 tot 9 dagen. De kleur van het pigment zal veranderen in de weken na de behandeling, daarom vindt er na 4 tot 6 weken een nabehandeling plaats.

PMU opfrissen

Vanaf:  1u:  € 95,-