Schoonheidsbehandelingen

Décleor

Diverse op maat gemaakte behandelingen die de natuurlijke schoonheid van de huid naar boven halen. Tijdens de behandelingen wordt op basis van je huidtype en behoeften bekeken met welke Aromessence-serum gewerkt zal worden.

Lees meer…

Karmameju

ZUIVER / NATUURLIJK / DOELTREFFEND
Karmameju Skincare is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De formules zijn een hybride tussen natuurlijke, dynamische kruidensubstanties en klinisch bewezen, hoogwaardige natuurlijke extracten tegen veroudering.
Wij hebben 3 heerlijke doeltreffende behandelingen van het topmerk Karmameju.

Lees meer…

Wimpers en wenkbrauwen

Diverse behandelingen voor uw wimpers en wenkbrauwen:
Epileren wenkbrauwen;
Verven wenkbrauwen;
Verven wimpers;
Verven wimpers en wenkbrauwen.

Lees meer…

Permanente Make-Up

PMU

Permanente make-up bestaat uit pigment dat, net als bij een tatoeage, onderhuids wordt aangebracht. Echter wordt PMU minder diep in de huid aangebracht waardoor het resultaat semi permanent is, het pigment vervaagt langzaam. Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes op de plaats van de behandeling, vergelijkbaar met een schaafwondje. Het herstel duurt ongeveer 4 tot 9 dagen. De kleur van het pigment zal veranderen in de weken na de behandeling, daarom vindt er na 4 tot 6 weken een nabehandeling plaats.
We hebben diverse behandelingen voor wenkbrauwen en ogen.

Lees meer…

Microneedling

Microneedling

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

Lees meer…

Thermo-coagulatie

Thermo-coagulatie

Thermocoagulatie is een behandeling voor couperose, pigmentvlekken, (steel)wratten, middels een radiofrequentiesignaal. Dit radiofrequentiesignaal zorgt voor het verwarmen van de adertjes, waardoor de adertjes uiteindelijk verdwijnen.

  • couperose (rode adertjes in het gezicht)
  • bloedblaasjes (kleine vuurrode blaasjes)
  • steelwratjes/ wratjes
  • ouderdomsvlekken
  • allerlei aangroeisels (bultjes, pigmentvlekjes e.d.)

Lees meer…

Boek nu online